Mijn top 10 TV shows van het moment – Craving Pages

Mijn top 10 TV shows van het moment

You may also like...

3 reacties

  1. Anneke schreef:

    Jaaaa Crazy Ex-Girlfriend. Ik ben al zo lang fan dus het is echt leuk dat steeds meer mensen het gaan kijken.

  2. zwartraafje schreef:

    Ik kijk de laatste tijd steeds minder series al zit ik hier wel reikhalzend uit te kijken naar het moment waarop het 13de seizoen van Supernatural in de winkelrekken ligt. Jammer genoeg duurt dat wsl nog een hele poos. Het afgelopen jaar keek ik enkel SPN, GoT en Emerald City. Outlander staat klaar in de kast maar ik ben stilgevallen na enkele afleveringen in het tweede seizoen. The Magicians staat echter nog op mijn lijstje om te zien en gelukkig kan ik die blijkbaar opvragen via de Digibox. Ook Midnight Texas wil ik graag zien. Misschien hebben ze die serie in de bibliotheek. Of komt ze er binnen een tijdje. Daar ga ik alleszins alvast voor beginnen duimen.

  1. 16 februari 2018

    […] Bloggers Share Their Christmas Reads – Annemieke Dingen die me abnormaal hard irriteren #2 Mijn top 10 TV shows van het moment Verbeelding Book Challenge 2018 2018 Wishlist van een fangirl 7 series over robots en tech The […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: