Mijn minst favoriete bullet journal

You may also like...

3 reacties

  1. Ik zit al tijden na te denken over het aanschaffen van een bujo, maar deze wordt het dan sowieso niet. Ik had 'm al zien liggen in de winkels en vooral de eerste twee punten die je noemt, vind ik niet fijn. Al heb jij er wel weer iets heel moois van weten te maken.

  2. Annemieke schreef:

    Wat je van het boekje hebt gemaakt is wel echt super mooi. Wel jammer dat er niet aan is gedacht voor de plan mogelijkheden en ook die nummering ja. Ik kan me voorstellen dat die erg storend is.

  3. zwartraafje schreef:

    Ik vind het (ja hoor, weeral) prachtig wat jij er mee hebt gedaan maar als bullet journal lijkt het me inderdaad minder leuk. Dat er in het notitieboekje dat ik gebruik geen 31 lijntjes per bladzijde staan vind ik minder erg dan wanneer het boekje echt als BuJo wordt verkocht. Ik noteer al van in het begin van mijn blog notities tijdens het lezen maar die zijn echt niet toonbaar. Het is één groot gekriebel omdat ik zo snel mogelijk wil verderlezen. Dus niet zo mooi én overzichtelijk als die van jou. Die washi-tape met gele bloemetjes is zo knap. Lekker zomers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: