Leesmarathons en online readalongs van September ’19

Leesmarathons en online readalongs craving pages

Elke maand worden er zo veel leesmarathons en read-a-longs georganiseerd dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Daarom zet ik iedere maand de readathons waarvan ik op de hoogte ben voor jullie op een rij in een handig overzicht. De volgende readathons worden georganiseerd in september.

Als er een ⭐  bij de leesmarathon staat heb ik me voorgenomen om er aan mee te doen.

Avatar the last Airbender Readathon 1-9 / 30-90

Fans van de animatieserie Avatar the Last Airbender kunnen hun hart ophalen met deze leesmarathon. Het is een competitieve leesmarathon bestaande uit vier teams (voor elk element een) en uiteindelijk zal er een winnaar zijn.

Space opera September 1-9 / 30-9

Liefhebbers van science fiction zullen wellicht geïnteresseerd zijn in deze Space Opera Readathon. Het doel is om gedurende de maand september zo veel mogelijk boeken te lezen die aansluiten op het genre.

Hogwarts House Battles 1-9 / 30-9

Kun jij geen genoeg krijgen van leesmarathons in Harry Potter Thema? En moet je ernstig afkicken nu de O.W.L.’s en de N.E.W.T.’s zijn afgelopen? Dan zul je blij zijn om te horen dat er ook in september een Harry Potter leesmarathon wordt georganiseerd. Het is een soort battle of the houses, dus sluit je aan bij je team en lees om punten te verdienen voor jouw huis.

Throwback-A-Thon 15-9 / 29-9

Deze leesmarathon neemt je mee terug naar je reading roots en motiveert je om boeken uit je jeugd te (her)lezen. Dat alles aan de hand van prompts die zijn geïnspireerd door muziek uit de 90’s en 00’s.

Nog meer leesmarathons in september…

Ben jij nog op de hoogte van leesmarathons die ik ben vergeten deel ze dan vooral in de comments hieronder. Zo kunnen we de lijst samen zo compleet mogelijk maken. 

GA JIJ IN september MEEDOEN AAN EEN LEESMARATHON / READALONG?

One thought on “Leesmarathons en online readalongs van September ’19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.