Lees mijn korte NA verhaal: Aangemoedigd

aangemoedigd joany de vries craving pages

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik zeg het lekker nog een keer: ik ben een new adult boek aan het schrijven. Het idee speelde al een hele tijd door mijn hoofd… Net als de angst dat ik misschien wel héél erg slecht ben in het schrijven van een boek in dit genre. De schrijfwedstrijd van SVM publishing en Schrijverspunt leek me dan ook een mooie kans om dat eens op de proef te stellen.

Afgelopen dinsdag ontdekte ik de schrijfwedstrijd op facebook. Ik was onmiddellijk geïntrigeerd. De uitdaging: schrijf een kort NA verhaal van minimaal 1500 en maximaal (ongeveer) 2000 woorden in het new adult genre. Dat betekent dat een van de hoofdpersonen iets traumatisch meegemaakt moet hebben, er moet een steamy scène in zitten en de hoofdpersonen moeten tussen de achttien en dertig zijn. Tenslotte moet het verhaal zich op of rondom het sportveld afspelen.

aangemoedigd joany de vries craving pages

Mijn verhaal ‘Aangemoedigd’ gaat over een meisje wiens leven zuur wordt gemaakt op haar nieuwe school. Ze wordt opzettelijk, middenin een wedstrijd, tegen de sterspelen aangeduwd. Gegeneerd maakt ze zich uit de voeten. In haar haast (en in een mascottepak met nauwelijks aanwezige kijkgaten) stapt ze de verkeerde kleedkamer binnen.

Zondagmiddag heb ik mijn verhaal geüpload naar Schrijverspunt op hoop van zegen. Het duurde even voordat het verhaal goedgekeurd werd en daadwerkelijk online verscheen, dus ik moest geduldig afwachten. Toen ik ’s avonds een kijkje ging nemen om te zien over mijn verhaal al bij de inzendingen stond werd ik aangenaam verrast, want niet alleen stond mijn verhaal online… het was ook al elf keer gelezen!

En dan nu de onvermijdelijke vraag: zou je mijn verhaal willen lezen? Je zou mij er enorm mee helpen. Helemaal als je me vervolgens wilt laten weten wat je ervan vond. Je kunt Aangemoedigd lezen door hier te klikken.

Schrijf jij ook graag? Wat is jouw favoriete genre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.