Lees mijn korte NA verhaal: Aangemoedigd

10 september 2019

Lees mijn korte NA verhaal: Aangemoedigd

10 september 2019

Ik heb het al vaker gezegd, maar ik zeg het lekker nog een keer: ik ben een new adult boek aan het schrijven. Het idee speelde al een hele tijd door mijn hoofd… Net als de angst dat ik misschien wel héél erg slecht ben in het schrijven van een boek in dit genre. De schrijfwedstrijd van SVM publishing en Schrijverspunt leek me dan ook een mooie kans om dat eens op de proef te stellen.

Afgelopen dinsdag ontdekte ik de schrijfwedstrijd op facebook. Ik was onmiddellijk geïntrigeerd. De uitdaging: schrijf een kort NA verhaal van minimaal 1500 en maximaal (ongeveer) 2000 woorden in het new adult genre. Dat betekent dat een van de hoofdpersonen iets traumatisch meegemaakt moet hebben, er moet een steamy scène in zitten en de hoofdpersonen moeten tussen de achttien en dertig zijn. Tenslotte moet het verhaal zich op of rondom het sportveld afspelen.

aangemoedigd joany de vries craving pages

Mijn verhaal ‘Aangemoedigd’ gaat over een meisje wiens leven zuur wordt gemaakt op haar nieuwe school. Ze wordt opzettelijk, middenin een wedstrijd, tegen de sterspelen aangeduwd. Gegeneerd maakt ze zich uit de voeten. In haar haast (en in een mascottepak met nauwelijks aanwezige kijkgaten) stapt ze de verkeerde kleedkamer binnen.

Zondagmiddag heb ik mijn verhaal geüpload naar Schrijverspunt op hoop van zegen. Het duurde even voordat het verhaal goedgekeurd werd en daadwerkelijk online verscheen, dus ik moest geduldig afwachten. Toen ik ’s avonds een kijkje ging nemen om te zien over mijn verhaal al bij de inzendingen stond werd ik aangenaam verrast, want niet alleen stond mijn verhaal online… het was ook al elf keer gelezen!

En dan nu de onvermijdelijke vraag: zou je mijn verhaal willen lezen? Je zou mij er enorm mee helpen. Helemaal als je me vervolgens wilt laten weten wat je ervan vond. Je kunt Aangemoedigd lezen door hier te klikken.

Schrijf jij ook graag? Wat is jouw favoriete genre.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat ik nu lees...

Recente reviews

het einde van elle kennedy cover craving pages

Het Einde van Elle Kennedy

Author:

Er zijn van die auteurs die een spontaan gilletje van blijdschap aan je ontlokken wanneer er een boek van hen verschijnt. Elle Kennedy is zeker zo'n a

de kleine bakkerij aan het strand van jenny colgan cover craving pages

De Kleine Bakkerij aan het Strand van Jenny Colgan

Author:

Toen ik een poosje geleden het persbericht ontving over de verschijning van De Kleine Bakkerij aan het Strand van Jenny Colgan was ik onmiddellijk e

het koninkrijk van jess rothenberg cover craving pages

Het Koninkrijk van Jess Rothenberg

Het was wel even een bijzonder moment toen het recensie-exemplaar van Het Koninkrijk bij mij op de mat viel. Toen ik namelijk net begon met bloggen

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

35,311 / 80,000
×
%d bloggers liken dit: