In de media

In 2012 begon ik met CRAVING PAGES als een eenvoudige blogger blog. Sindsdien is er veel veranderd. Mijn blog is uitgegroeid tot een begrip in in boekenblogland en als gevolg kwam mijn blog zo nu en dan voorbij in de media en werden mijn reviews geciteerd op een paar van mijn favoriete boeken.

Hieronder een overzicht van mij en mijn blog in de media…

Mijn short story over WWII werd gepubliceerd in de aller eerste Blossom Books glossy nadat ik hun schrijfwedstrijd won.

In de eerste editie van CREATIVE JOURNALING stond een interview met mij over bullet journaling.

Voor het boek BULLET JOURNALING DOE JE ZO van Rachel Wilkerson Miller mocht ik de Nederlandse cover en illustraties verzorgen.

Quotes

Mijn quotes werden al gebruikt op de covers van…

-Coming soon

Deze pagina wordt elk kwartaal geüpdatet.