Ik ga mijn Goodreads goal niet halen en daar ben ik trots op – Craving Pages

Ik ga mijn Goodreads goal niet halen en daar ben ik trots op

You may also like...

5 reacties

 1. Emmy schreef:

  Goed bezig Joany! Aan jezelf werken gaat immers gewoon voor en ik vind het tof om te lezen waar je allemaal mee bezig bent.
  Hier hangt soms ook een postbermuda, maar ondertussen heb ik geleerd dat ze er weinig aan doen (STOM!).
  Magnetische boekenleggers ontwerpen lijkt me ook heel tof, maar die stap heb ik voor nu nog niet kunnen zetten… Eerst maar eens focussen op mijn kaarsen 😉

  Ik kijk er naar uit om je op 8 oktober te zien!

 2. Rowan Koeleman schreef:

  Door dit artikel heb je me heel anders aan laten kijken tegen het 'falen' en het niet halen van een Reading Challenge. Ik baalde eerst ook enorm dat ik mijn doel van 70 boeken niet ging halen, maar doordat ik aan mijn master ben begonnen, een nieuwe baan heb waar ik veel tijd en liefde in stop én mijn vriend in Nederland is komen wonen, heb ik minder tijd en zin om te lezen. En ik maak andere dingen belangrijker denk ik, net als jij. We kunnen daar inderdaad alleen maar trots op zijn 😀

 3. Annemieke schreef:

  Wat mooi dat je meedoet aan zo'n programma. En super leuk dat je workshops geeft. Mooie redenen om je goodreads goal niet te halen. 😉

 4. zwartraafje schreef:

  Wat jammer van die problemen met de post. Je hebt toch de nodige tijd en energie gestoken in die pakketjes (om nog maar te zwijgen van verzendkosten) dus dan hoop je toch ook dat die op hun bestemming aankomen. Hopelijk komt het nog in orde. Ik hoop ook dat er een verklaring wordt gevonden voor je man zijn gezondheidsproblemen (niets zo vervelend als je niet goed voelen én niet weten hoe het komt) én dat jij je beetje bij beetje steeds meer Joany gaat voelen.

  Mijn Goodreads-challenge loopt dit jaar ook mis. Ik kijk zelfs niet meer hoeveel ik er achterloop (veel!). Eigenlijk zou ik allang blij zijn wanneer ik gewoon wat meer energie én wat minder pijn heb zodat ik me weer volop op het lezen kan focussen.

  In de tussentijd verschijnen er gewoon wat minder recensies op mijn blog. Ik heb tot nu toe gelukkig nog niemand horen klagen.

 5. Goed zeg dat je zo aan jezelf werkt. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is en hoe makkelijk je eronder uit komt met smoesjes. Je bent pas echt dapper als je ondanks je angsten het probleem toch aan pakt. Goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: