Hoe ik mijn boekige bujo spreads maak – Craving Pages

Hoe ik mijn boekige bujo spreads maak

You may also like...

9 reacties

 1. Het ziet er echt waanzinnig mooi uit! Mijn complimenten! Wou dat ik half zo creatief was met dit soort dingen! Ik ben wel crea met koken en nagels maar dit soort dingen ontbreekt het mij aan talent!

 2. Annabel schreef:

  Wow ziet er echt heel gaaf uit! Ik hou het voor nu op mijn blig. Maar misschien dat ik het in de toekomst ook eens ga proberen.

 3. Leone Bock schreef:

  wat een toffe pagina! je inspireert me.

 4. Ziet er heel mooi uit, het boek lijkt mij ook erg goed 🙂

 5. Kelly schreef:

  Wat een gezellige boel! Ziet er tof uit 🙂

 6. Annemieke schreef:

  Zo mooi. En ook knap dat je er het geduld voor hebt. Dat heb ik dus niet.

 7. Emmy schreef:

  Wat gaaf gedaan, Joany! Ik ben de laatste tijd niet zo goed in analoog bijhouden… Ik moet mijn boekje echt nog eens updaten.

 8. zwartraafje schreef:

  Ook bij mij loopt het analoog bijhouden van mijn gelezen boeken een beetje spaak. Ik heb nog een serieuze achterstand in te halen als ik de draad weer wil oppikken. In de tussentijd geniet ik gewoon mee van jouw prachtige creaties.

 9. Zo gaaf hoe je dit doet! Echt eyecandy zoals het eruitziet 🙂 ik zou het zelf niet op deze manier doen, daar heb ik echt het geduld en de tijd niet voor + ik doe het liever digitaal. Maar het is wel echt heel erg mooi! Ben ook heel benieuwd naar dit boek, het verschijnt binnenkort in de Nederlandse vertaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: