HAPPY BOOK BIRTHDAY!

29 januari 2019

HAPPY BOOK BIRTHDAY!

29 januari 2019

Vandaag is het eindelijk zover. Het moment waar ik sinds oktober 2017 naar toe heb gewerkt: mijn boek is er! Vorige week mocht ik de eerste exemplaren ontvangen en ik ben zo freakin’ gelukkig mensen! De uiteindelijke vormgeving heeft mijn verwachtingen compleet overtroffen. De kleuren (mijn lievelings), het reliëf, …mijn naam. Ik huil tranen van geluk elke keer dat ik het boek zie staan of in mijn handen houd.

Natuurlijk kwam het boek binnen op een moment waarop ik er niet op mijn florisantst bij liep; ik was snotverkouden, had mijn haar in coupe-handig, en droeg mijn meest comfy vest. Maar mijn staat heeft mij er niet van weerhouden om mijn eerste reactie op het boek vast te leggen op video.

Het is lang geleden dat ik zo trots ben geweest op mezelf. Elke keer wanneer ik mijn boek zie of vast houd wordt ik er weer helemaal emotioneel van. Zoals ik in de video al vertelde heb ik het boek geschreven tijdens een nogal tumultueuze tijd in mijn leven. Als je trouwens mijn boek wilt winnen moet je in je reactie hieronder het codewoord ‘Ballonnen’ op subtiele wijze verwerken. Er waren momenten waarop ik bang was dat het me niet zou gaan lukken. Dat maakt dit moment extra speciaal.

Ik ga vandaag vieren met een lekker stuk taart en een bezoekje aan de boekhandel om mijn boek te zien shinen in het schap. En natuurlijk vier ik het ook met jullie.

Verschijning van Joany de vries craving pages

WIN!

Omdat ik jullie ook bij mijn feestje wil betrekken verloot ik één exemplaar van mijn boek onder iedereen die me hieronder op originele wijze feliciteerd met mijn boek birthday.

Meedoen kan tot en met 15 februari.

Je kunt mijn boek natuurlijk ook kopen via online verkopers zoals Libris, Bruna of het blauwe mannetje. Maar helemaal tof vind ik het als je mijn boek via je eigen, lokale boekhandel besteld.

Ga jij samen met Jeanne en het team van haar vader mee op spokenjacht?

19 Comments

 • Laurie 29 januari 2019 at 07:42

  Jaaaaaaaaaaaaaa GEFELICITEERD! Ik hoop dat de recensie exemplaren snel binnenkomen, want het zou echt heel mooi zijn als ik het boek zondag in de trein op weg naar Eindhoven kan lezen, dat zou het cirkeltje helemaal rond maken. Tot zondag!

  • Joany 31 januari 2019 at 05:20

   Dat zou inderdaad mooi zijn Laurie. Supertof dat je erbij bent zondag 😊

 • Audrey 29 januari 2019 at 09:15

  Waaaah, je boekbaby is er! Wat ziet hij er ongelooflijk tof uit! Heel erg gefeliciteerd en geniet van alle leuke momenten die er de komende tijd aan gaan komen 🙂

  • Joany 31 januari 2019 at 05:19

   Dankjewel Audrey, dat zal vast wel lukken 😊

 • Eline 29 januari 2019 at 09:43

  Eindelijk, super gefeliciteerd dat je boek vanaf nu mag gaan schitteren.
  Wat ziet hij er ook prachtig uit.
  Ga dit feestje vandaag lekker vieren met slingers taart en Ballonen ! 😉
  HEB ER VEEL ZIN IN OM TE GAAN LEZEN.

 • Kelly 29 januari 2019 at 12:42

  Wauw, je boek is er! Het ziet er prachtig uit!
  Ik ben wel blij dat er geen ballonnen op de cover staan, dan zou ik hem denk ik niet zo snel oppakken. Dit trekt me zeker wel aan!

 • Tamara D 29 januari 2019 at 18:26

  Wat goEd!! Bovennatuurlijke felicitaties voor jou, ik hoop dat je boek spookachtig verkoopt in de bOekwinkels.

  • Joany 31 januari 2019 at 05:18

   Heel erg bedankt Tamara. Dat zou natuurlijk heel mooi zijn. 😁

 • Lisa 29 januari 2019 at 18:37

  Gefeliciteerd JOANY! <3

  • Joany 31 januari 2019 at 05:17

   Dankjewel Lisa 😊

 • Liana 29 januari 2019 at 19:22

  GEFELICITEERD! ik heb een tijdje geleden een pre-order gewonnen dus ik ben benieuwd wanneer ‘ie binnenkomt.

  • Joany 31 januari 2019 at 05:17

   Hij is onderweg dus dat kan niet lang meer duren 😁

 • Anneke 30 januari 2019 at 09:56

  Ik kan het filmpje nu even niet kijken dus dat doe ik later, maar ik vind het zo tof!!!

  • Joany 31 januari 2019 at 05:16

   Dankje Anneke, het voelt nog steeds zo onwerkelijk 😅

 • Annemieke 30 januari 2019 at 19:32

  Ze zouden zo’n eerste exemplaar eigenlijk moeten verpakken in een grote doos vol confetti en ballonnen, om het nog feestelijker te maken! Maar desondanks is het uitpakken toch een feestje geworden en straalt de blijdschap van je gezicht. Terecht dat je trots bent 🙂

 • zwartraafje 31 januari 2019 at 16:57

  Ja! Eindelijk is het zover. Ik ben echt zo blij voor je Joany. Wat ziet die cover er leuk uit met dat reliëf effect. Dat maakt het echt nog specialer. Ik ben allang blij dat creepy It en zijn rode ballonnen er niet opstaan want dan had ik het boek waarschijnlijk niet eens durven openslaan.

 • Helmy 3 februari 2019 at 19:13

  Maashorst
  Oss
  Noord-Brabant
  en anderen
  Lezen dit boek
  Verschijning.
  Machtig mooi.

 • Roos 8 maart 2019 at 16:28

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Graag zou ik een exemplaar willen willen, voor mijn plezier en zodat ik een review erover kan schrijven! Wat is er nou leuker dan een boek lezen van een mede boekblogger!?

 • AMy 15 maart 2019 at 13:23

  HB!!! (Als in happy booK(day))!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  Nocturna van maya motayne cover craving pages

  Nocturna van Maya Motayne

  Author:

  Wat een aangename verrassing was het toen vorige week opeens het boek Nocturna werd bezorgd. Ik had het boek al her en der voorbij zien komen op socia

  Sorcery of thorns van Margaret Rogerson cover craving pages

  Blogtober dag 13: Sorcery of Thorns van Margaret Rogerson

  Dit boek werd onder mijn aandacht gebracht toen ik middenin een contemporary-fase zat. Ik schreef het boek daarom al af voordat ik überhaupt wist waar

  city of ghosts van victoria schwab cover craving pages

  Blogtober Dag 6: City of Ghosts van Victoria Schwab

  De maand oktober is door een aantal van mijn favoriete bookstagrammers omgedoopt tot ‘Blogtober’. Voor elke dag van de maand hebben zij een prompt ver

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  35,311 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: