Gratis boeken kopen!?

You may also like...

3 reacties

  1. dominds schreef:

    Leuke blogpost! Ik lees zeker graag klassiekers en ik vind het alleen maar leuk dat ze opnieuw worden uitgegeven, vooral als ze er dan ook nog eens leuk uitzien. Ik kende Anne van het groene huis eerlijk gezegd nog niet, dus ik kijk erg uit naar je blogposts hierover 🙂

  2. zwartraafje schreef:

    Iedere keer dat ik dit boek in de boekhandel tegenkom moet ik aan jou denken. Dat heb ik trouwens ook wanneer ik bijvoorbeeld De kleur paars zie liggen. Zelf heb ik het boek echter nog niet gelezen maar wie weet komt daar ooit nog wel eens verandering in.

  3. Ik vind het ook heel tof als klassiekers in een nieuw jasje worden gestoken, alles om te zorgen dat die mooie verhalen wijd en zijd verspreid worden! Deze wil ik ook graag nog eens lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: