Geen hobby, maar een lifestyle

Hallo, leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn nieuwe blog… Of moet ik zeggen; mijn oude blog maar dan compleet vernieuwd en opgefrist? Want zoals een feniks die herrijst uit zijn as is ook Craving Pages herboren!

Een poosje geleden deelde ik op social media het droevige nieuws dat ik had besloten om te stoppen met bloggen. Ik denk nog steeds dat dat een goede beslissing was, want juist door dat besluit kreeg ik de kans om het bloggen te missen.

Verder heb ik tijdens mijn sabbatical gemerkt dat bloggen veel meer is dan een hobby voor mij. Het is een lifestyle. Het hoort bij mij. En als ik niet blog… mis ik gewoon ‘iets’.

Dus vandaar dat je vandaag, voor het eerst in heeeele lange tijd, weer terecht kunt op Craving Pages al zullen trouwe bezoekers mogelijk wel merken dat er hier en daar wat is veranderd.

Een bredere blog

Een van de grootste veranderingen op mijn blog is dat ik me niet meer volledig zal gaan richtten op boeken. In het verleden heb ik me heel erg laten beperken door het label ‘boekenblog’ en daar moest verandering in komen. Ik ben namelijk niet alleen maar een lezer. Ik heb nog veel meer liefdes; bullet journaling bijvoorbeeld, of tekenen en snailmail maken.
Dat wil niet zeggen dat ik me helemaal los maak van het etiket ‘boekblogger’, maar het betekent wel dat ik naast mijn liefde voor lezen ook zo nu en dan andere onderwerpen aan zal snijden die mij interesseren.
Ik hoop dat jullie – net als ik – blij worden van de terugkeer van Craving Pages in boekenblogland. Ik kijk ernaar uit om weer lekker aan het bloggen te slaan.

groetjes Joany!

4 thoughts on “Geen hobby, maar een lifestyle

  1. Natuurlijk word ik daar heel erg blij om. Zelf ondervind ik het nog niet als een beperking om Zwartraafje een boekenblog te houden maar dat komt waarschijnlijk doordat mijn andere interesses ook af en toe terloops aan bod komen in bijvoorbeeld een foto update.

    Ik vind het ook heel leuk om boeken op allerlei manieren naar voren te brengen in plaats van enkel recensies te schrijven. Lijstjes zijn alvast een grote favoriet van me maar zelfs daar kan je ontzettend mee variëren.

    Ik ben alleszins heel benieuwd naar jouw nieuwe invulling van Craving Pages.

  2. Yayyy, ik heb je best wel gemist! Dus ik ben blij dat je er weer bent 🙂
    Die top 5 is een interessant idee trouwens, ik ga die vorm hier ook even laten bezinken … want ik loop qua recensies tegen hetzelfde aan als jij.

  3. Superleuk dat je weer aan het bloggen bent geslagen! En wat een interessant statement trouwens, dat je het idee hebt dat recensies het minste worden gelezen. Daar ga ik mijn gedachten eens even over laten gaan 🙂 succes met je nieuwe invalshoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.