Geen hobby, maar een lifestyle

You may also like...

4 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Natuurlijk word ik daar heel erg blij om. Zelf ondervind ik het nog niet als een beperking om Zwartraafje een boekenblog te houden maar dat komt waarschijnlijk doordat mijn andere interesses ook af en toe terloops aan bod komen in bijvoorbeeld een foto update.

  Ik vind het ook heel leuk om boeken op allerlei manieren naar voren te brengen in plaats van enkel recensies te schrijven. Lijstjes zijn alvast een grote favoriet van me maar zelfs daar kan je ontzettend mee variëren.

  Ik ben alleszins heel benieuwd naar jouw nieuwe invulling van Craving Pages.

 2. Emmy schreef:

  Ik ben blij dat je weer terug bent! 🙂

 3. Jantine schreef:

  Yayyy, ik heb je best wel gemist! Dus ik ben blij dat je er weer bent 🙂
  Die top 5 is een interessant idee trouwens, ik ga die vorm hier ook even laten bezinken … want ik loop qua recensies tegen hetzelfde aan als jij.

 4. Superleuk dat je weer aan het bloggen bent geslagen! En wat een interessant statement trouwens, dat je het idee hebt dat recensies het minste worden gelezen. Daar ga ik mijn gedachten eens even over laten gaan 🙂 succes met je nieuwe invalshoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: