Fanart friday; When Dimple met Rishi

12 januari 2018 1 Comment

Fanart friday; When Dimple met Rishi

12 januari 2018 1 Comment

Een van mijn favoriete manieren om mijn liefde voor fictieve werelden en personages te uiten is door het tekenen van fanart. Toch deel ik relatief weinig tekeningen op mijn blog. Een van mijn voornemens voor het nieuwe jaar is daar verandering in te brengen. Daarom introduceer ik ‘Fanart friday’ op mijn blog. In deze nieuwe categorie deel ik met jullie de fanart die ik heb gemaakt en eventueel leuke weetjes daaromheen.

Een van de laatste boeken die ik vorig jaar las (of eigenlijk luisterde in de Scribd app) was ‘When Dimple met Rishi’. Ik wilde het boek al heel lang lezen en sprong dan ook een gat in de lucht toen een fysiek exemplaar van het boek een van de vele toffe cadeautjes was in mijn Secret Santa Swap-pakket. Het boek stond al enorm lang op mijn wishlist omdat het door iedereen en hun moeders werd bestempeld als een echte feelgood YA. En toevallig was dat precies waar ik op dat moment behoefte aan had.

Misschien heeft de gunstige timing er wel wat mee te maken gehad dat ik het boek ronduit geweldig vond. Het was zo schattig, van de eerte ontmoeting tussen de personages uit de titel tot aan de laatste bladzijde. Ik voelde me echt heel close met Dimple. Zij is zo’n ambitieus pittig meisje dat te koppig is om romantiek toe te laten in haar leven. Ik herinner me nog dat ik op haar leeftijd precies het zelfde dacht over zaken van het hart.

Dimple is helemaal onder mijn huid gekropen. Daarom moest ik haar wel vereeuwigen. Ik ben erg blij met het eindresultaat…

Ik heb de illustratie gemaakt op mijn Ipad in het programma Procreate. Mijn belangrijkste doel was toch wel om de cuteness van dit tweetal vast te leggen. volgens mij is dat aardig gelukt. Toen ik klaar was heb ik mijn art met de auteur gedeeld (dat doe ik maar zelden, maar in dit geval kon ik het niet laten). Haar reactie made my day!

Uiteraard was ik gruwelijk star struck na het lezen van die toffe reactie.

Fanart op verzoek

Is er een boek, televisieserie of film die jij graag terug wilt zien in deze rubriek? Ik ben altijd op zoek naar goede inspiratie voor toffe fanart. Deel dus gerust je verzoekjes in een reactie hieronder. Je kunt me overigens ook inschakelen bij het ontwerpen van een headerafbeelding of andere visuals voor je blog. Mail gerust om te overleggen over de mogelijkheden joany [@] cravingpages.com

 

Teken jij wel eens fanart?

 

1 Comment

 • Joany 12 januari 2018 at 14:03

  Visitor Rating: 4 Stars

 • Anoniem 12 januari 2018 at 14:04

  Visitor Rating: 5 Stars

 • zwartraafje 14 januari 2018 at 10:56

  Ik denk dat auteurs zo’n fanart als een prachtig compliment beschouwen. Het bewijst immers dat hun boek iemand heeft geïnspireerd om creatief aan de slag te gaan. Dat doe je natuurlijk niet wanneer een boek je niet geraakt heeft.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

  Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

  Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

  good omens van neil gaiman en terry pratchett cover craving pages

  Good Omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett

  Sinds Amazon Prime Video aankondigde dat zij van plan waren dit boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett te verfilmen staat het al hoog op mijn wil-i

  stepsister jennifer donnelly cover craving pages

  Stepsister van Jennifer Donnelly

  Ondanks het gemak van online shoppen gaat er wat mij betreft niets boven een bezoekje aan de échte boekhandel. Vooral wanneer de boekhandel in kwesti

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  23,645 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: