Fanart friday; Anne van Avonlea

19 januari 2018 5 Comments

Fanart friday; Anne van Avonlea

19 januari 2018 5 Comments

Sinds kort staat de vrijdag op Craving Pages in het teken van mijn artwork. In Fanart friday deel ik namelijk elke week een creatieve uitspatting die is geïnspireerd door een boek, film of serie. Deze week staat in het teken van een van mijn favoriete OTP’s ever! Ik heb het uiteraard over Anne Shirley en Gilbert Blythe uit Anne van het Groene Huis en Anne van Avonlea…

Ik maak er geen geheim van dat Uitgeverij Karmijn een van mijn favoriete uitgeverijen is. Niet in de minste plaats omdat zij de boeken van L.M. Montgomery nieuw leven in hebben geblazen. In twee prachtige hardcovers geven ze een heel nieuwe generatie de kans om verknocht te worden aan de belevenissen van de koppige, fantasierijke Anne en haar vrienden.

Onlangs herlas ik Anne van het Groene Huis (voor de honderdste keer) en ben ik ein-de-lijk begonnen in Anne van Avonlea. Ik wilde er meteen in duiken na ontvangst, maar… het leven stond even in de weg. Maar wachten heeft er natuurlijk wel voor gezorgd dat ik met ontzettend veel enthousiasme begon te lezen en dit is een van de weinige boeken waarbij dat me geen zorgen baart. Hoge verwachtingen kunnen af en toe teleurstellen, maar Anne stelt mij nooit teleur.

Ik heb deze keer Anne en Gilbert getekend omdat ik deze twee zo enorm ship! Vanaf hun schattige ontmoeting tot aan hun eerste kus; deze zoete romance heeft mijn hart gestolen.

In romans is het vaak zo dat de love interest een bad boy is of op zijn minst een norse, asociale, elitaire man die zijn leven betert wanneer hij verliefd word op een heel normaal meisje (denk maar aan Mr. Darcy… of Jace uit Shadowhunters). Hoe vaak komt het nu voor dat de heldin valt voor de lieve boy next door? Ik vind dat fijn. Maar goed, ik vind alles aan de boeken van L.M. Montgomery fijn.

Mocht je ook geen genoeg kunnen krijgen van dit schattige koppel check dan zeker mijn Anne x Gilbert Pinterest bord.

Fanart op verzoek

Is er een boek, televisieserie of film die jij graag terug wilt zien in deze rubriek? Ik ben altijd op zoek naar goede inspiratie voor toffe fanart. Deel dus gerust je verzoekjes in een reactie hieronder. Je kunt me overigens ook inschakelen bij het ontwerpen van een headerafbeelding of andere visuals voor je blog. Mail gerust om te overleggen over de mogelijkheden joany [@] cravingpages.com

Wat is jouw OTP?

5 Comments

 • Maeve 19 januari 2018 at 09:50

  Anne van het groene WOUD? Tikfoutje neem ik aan?

  • Joany 19 januari 2018 at 09:52

   Oeps, nogal ja. Bedankt voor de waarschuwing. 😅

 • Sylvia 19 januari 2018 at 11:16

  Leuk! Deze boeken zou ik nog zo graag lezen! Gaan ze door met het vertalen van de andere delen?
  Ideetje voor volgende week, misschien fanart van een favoriet voorleesboek/verhaal? Dit omdat het De Nationale voorleesdagen zijn, 24 jan t/m 3 feb, zo belangrijk en leuk 😊

  • Joany 19 januari 2018 at 11:23

   Ik zal eens informeren bij de uitgeverij . Ook bedankt voor je suggestie! Daar kan ik zeker wel wat mee doen 😊

   • Sylvia 19 januari 2018 at 13:55

    Benieuwd en graag gedaan!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

  Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

  Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

  good omens van neil gaiman en terry pratchett cover craving pages

  Good Omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett

  Sinds Amazon Prime Video aankondigde dat zij van plan waren dit boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett te verfilmen staat het al hoog op mijn wil-i

  stepsister jennifer donnelly cover craving pages

  Stepsister van Jennifer Donnelly

  Ondanks het gemak van online shoppen gaat er wat mij betreft niets boven een bezoekje aan de échte boekhandel. Vooral wanneer de boekhandel in kwesti

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  23,645 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: