Defacing books; The Hate U Give van Angie Thomas

You may also like...

4 reacties

  1. Lieke schreef:

    Wauw, hij is zo tof geworden! Ik ben The Hate U Give op het moment aan het lezen en ik ben erg benieuwd hoe het nou eigenlijk zal eindigen. Ik wil trouwens ook nog graag een boek (of meerdere) gaan defacen, maar na mijn mislukte poging met Fantastic Beasts is mijn motivatie wat minder geworden :c

  2. Craving Pages schreef:

    Oh, nu ben ik wel nieuwsgierig naar waar het precies mis is gegaan met het defacen van Fantastic Beasts. Het voordeel van hardcovers defacen is natuurlijk wel dat je altijd nog de dustjacket er terug over kunt vouwen. 🙂

  3. zwartraafje schreef:

    Het eindresultaat is prachtig. Ik weet echter van mezelf dat ik er niet snel aan zal beginnen. Mijn creatieve vaardigheden strekken zich niet uit tot tekenen of schilderen. Daarom hou ik het maar bij het originele ontwerp van mensen die dat doorgaans wel heel goed kunnen. 🙂

  4. Wat gaaf zeg! Ik vind het er echt heel mooi uitzien, een supertoffe manier om een beetje je eigen cover te ontwerpen en zeker een mooie herinnering aan wat je van het boek vond! Ik lees dit boek momenteel ook en ik vind het echt heel erg goed en heftig, zat in het begin al met een gigantische brok in mijn keel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: