De perfecte etui voor bullet journaling

14 juli 2017 3 Comments

De perfecte etui voor bullet journaling

14 juli 2017 3 Comments

Als lid van diverse bullet journal gerelateerde Facebook groepen kom ik regelmatig geld tekort aan het einde van de maand superhandige tips tegen. Zo ook laatst; toen iemand de perfecte etui deelde voor fanatieke bujo junkies zoals ik.

Spoiler alert: het is eigenlijk helemaal geen etui, maar een toilettas. Dat veranderd echter niets aan het feit dat het een i-de-aal dingetje is! Sinds ik deze etui in gebruik heb is mijn plannerpeace compleet. Ik heb al mijn favoriete bullet journaling benodigdheden bij de hand. Ik laat jullie graag zien wat deze etui zo ideaal maakt…

Aan de buitenkant lijkt het misschien niet zo’n bijzonder ding. Tuurlijk het is een mooi ontwerp (dat ook nog eens heel mooi bij mijn bullet journal past, maar ware schoonheid zit van binnen. Deze etui is namelijk verrassend ruim en bied heel veel ruimte voor je spulletjes. 
Dit is wat ik zie als ik hem open maak. In de ‘deksel’ heb ik al mijn Sakura Koi Coloring Brush pennen opgeborgen. De vakjes lijken hier wel voor gemaakt! Vervolgens in mijn ‘tussenflapje’ (hoe noem je zo’n ding) bewaar ik een paar van mijn favoriete pennen en supplies : uitwisbare gelpennen, een witte, dekkende gelpen (handig om foutjes te corrigeren), twee van mijn lievelingspennen en een schaartje. In het rechtervakje vind je mijn Stabilo Point 88 fineliners in de pastel uitgave. 
Onderin pas – precies – een Leuchturm 1917. Het is alsof hij speciaal hiervoor is gemaakt. Je kunt er gemakkelijk twee op elkaar stapelen, maar ik heb aan één boekje genoeg en gebruik de rest van de ruimte voor mijn zwarte fineliners ( ik kan er 2 zes-delige sets in kwijt; 1 van Pigma Micron en 1 van Steadtler) Verder bewaar ik mijn Sakura Koi Brush Coloring pens in verschillende grijstinten in dit vak. Net als twee Tombow Fudenosuke brushpennen (hard en zacht). 
Zoals je ziet heb ik mijn belangrijkste spulletjes dankzij deze etui altijd bij de hand. Mocht je zelf ook interesse hebben in deze etui dan kun je hem bij deze verkoper vinden
Hoe bewaar jij je stationery?

3 Comments

 • Emmy 15 juli 2017 at 06:40

  Ik dacht eerst; misschien handig voor mijn markers, maar toen bedacht ik me: ik heb teveel markers. Toch overweeg ik het wel; handig voor onderweg!

 • zwartraafje 15 juli 2017 at 08:05

  Mijn twinmarkers liggen eigenlijk gewoon in een bloempot. Zodat ik meteen de juiste kleur er van tussen kan vissen. Ik heb een keer overwogen om het op te bergen in van die stapelbare bakjes voor broodbeleg maar dan krijg ik het onmogelijk in mijn knutselkast. Daar zit immers nogal veel materiaal in opgeborgen.

 • Jantine 16 juli 2017 at 16:35

  Mijn spul ligt nog teveel overal en nergens opgeborgen. Ik moet er eens een betere plek voor vinden!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  The cruel prince van holly black cover craving pages

  The Cruel Prince van Holly Black

  Author:

  Ik ben geen fan van boeken die enorm worden gehypet. Onbewust lees ik dergelijke boeken eigenlijk nauwelijks omdat ik in het verleden te vaak teleurge

  The accidental beauty queen van teri wilson cover craving pages

  The Accidental Beauty Queen van Teri Wilson

  Author:

  Ik heb weinig op met Beauty Pageants. Ik vond het nog wel leuk toen Sandra Bullock als undercover agente Gracie Hart meedeed aan de Miss USA verki

  Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

  Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

  Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  23,645 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: