De perfecte etui voor bullet journaling

You may also like...

3 reacties

  1. Emmy schreef:

    Ik dacht eerst; misschien handig voor mijn markers, maar toen bedacht ik me: ik heb teveel markers. Toch overweeg ik het wel; handig voor onderweg!

  2. zwartraafje schreef:

    Mijn twinmarkers liggen eigenlijk gewoon in een bloempot. Zodat ik meteen de juiste kleur er van tussen kan vissen. Ik heb een keer overwogen om het op te bergen in van die stapelbare bakjes voor broodbeleg maar dan krijg ik het onmogelijk in mijn knutselkast. Daar zit immers nogal veel materiaal in opgeborgen.

  3. Jantine schreef:

    Mijn spul ligt nog teveel overal en nergens opgeborgen. Ik moet er eens een betere plek voor vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: