De meest epische #bookishsummerswap!

You may also like...

7 reacties

 1. Emmy schreef:

  Wat een fantastisch tof pakket!

 2. dominds schreef:

  Wat een onwijs leuk pakket heb je mogen ontvangen. Ik heb ook meegedaan aan deze boekenswap en heb ook een erg leuk pakket gekregen <3

 3. zwartraafje schreef:

  Ik deed in december voor het eerst mee aan zowel de Secret Santa van Kwante als de Boeken Adventskalender Lootjes van Emmy. Dit bleek zo leuk te zijn dat ik meteen mee wilde doen aan de Bookish Summer Swap. Jammer genoeg zijn de verzendkosten naar Nederland nogal hoog voor een pakket, maar gelukkig deden er nog enkele andere Belgen mee en kon ik op die manier toch een goed gevuld pakket versturen. Zelf kreeg ik trouwens een super leuk pakket toegestuurd. Alle cadeautjes waren ingepakt en ze leken ook allemaal voor mij persoonlijk te zijn uitgekozen: Harry Potter, Hufflepuff, Beauty and the Beast, … Ik ben er zo blij mee dat er volgende week een blogpost verschijnt met een aantal foto's van al die leuke spulletjes.

 4. Oehh!! Super leuk pakket. En schattig ingepakt ook 🙂

 5. Ohh wat een gaaf pakket heb je gekregen! De summer swap zag er uit alsof het echt een super geslaagde swap was, als ik afga op andere pakketjes die ik ook al zag. Mocht de swap volgend jaar weer georganiseerd worden, ga ik ook zeker weten meedoen.

 6. Annemieke schreef:

  Wat een super leuk pakketje!

 7. Hartstikke mooi pakketje zeg! Van de foto's alleen word je al vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: