De boekenfestijn winkel in Uden

You may also like...

4 reacties

 1. dominds schreef:

  Wat een leuke aankopen en wat fijn dat je ze voor weinig hebt gekocht 🙂 Ik hoop dat ik deze maand nog een kans krijg om naar deze winkel te gaan!

 2. Emmy schreef:

  Ik ga toch nog maar eens proberen te gaan.

 3. Annemieke schreef:

  Klinkt als een paar goede deals. Ik wist wel dat de winkel er was maar het is voor mij wat te ver weg om eens te gaan.

 4. zwartraafje schreef:

  Wauw! Wat leuk om dan aan de kassa onverwachts nog eens een mooie korting te krijgen terwijl je eigenlijk al super gelukkig bent met je vondst aan de oorspronkelijke prijs. Zo tof ook dat je de eerste twee delen uit een reeks kon kopen.

  Een aantal van de boeken die ik vroeger op het Boekenfestijn kocht gaf ik vervolgens aan anderen of ik deed ze naar de Kringloopwinkel vermits het nadien toch niet echt mijn ding bleek te zijn. De laatste jaren ben ik daardoor wat kieskeuriger geworden maar ik was wel heel blij toen ik er The Tales of Beedle the Bard tegenkwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: