Bout of Books 24; Dag 3

9 januari 2019 No Comments

Bout of Books 24; Dag 3

9 januari 2019 No Comments

Ik voorspel dat ik vandaag weinig aan lezen toekom. Het is woensdag en dat betekent dat mijn ochtend bestaat uit schoonmaken en opruimen als een gek omdat ik visite krijg. Elke woensdag komt er namelijk een coach bij ons langs (vanuit het WMO) om te helpen mijn leventje en mentale gezondheid weer een beetje op orde te brengen na een hele moeilijke tijd.

De ochtend is daardoor eigenlijk al om voordat ik ook maar naar een boek heb kunnen kijken. ‘S middags moet ik werken en hoewel ik mijn boek bij heb voor in de pauze blijf ik het maar uitstellen om daadwerkelijk te beginnen in This Monstrous Thing van Mackenzi Lee. Ik weet wel waar het aan ligt; haar boek The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue stelde mij namelijk een beetje teleur. Ik ben heel bang dat dat bij dit boek ook weer het geval gaat zijn. Ik beken; ik kocht het boek alleen maar omdat het nog geen vier euro kostte op Amazon.

This monstrous thing mackenzi lee craving pages

Boek 3

Maar… ‘s avonds verplicht ik mezelf om toch in het boek te beginnen en al snel heb ik in de gaten dat ik ten onrechte bevooroordeeld was. Sterker nog, het boek houdt me tot na middernacht in zijn greep en in de wetenschap dat ik er de volgende dag weer vroeg uit moet om Noud naar de crèche te brengen besluit ik dan toch maar zo verantwoordelijk te zijn om naar bed te gaan. Maar wel met gruwelijke tegenzin, want dit boek is am-ah-zing!

Stiekem kan mijn wekker me niet vroeg genoeg gaan want ik wil zo graag weten hoe het verder gaat.

Ben jij wel eens bevooroordeeld over boeken?

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat ik nu lees...

Recente reviews

The cruel prince van holly black cover craving pages

The Cruel Prince van Holly Black

Author:

Ik ben geen fan van boeken die enorm worden gehypet. Onbewust lees ik dergelijke boeken eigenlijk nauwelijks omdat ik in het verleden te vaak teleurge

The accidental beauty queen van teri wilson cover craving pages

The Accidental Beauty Queen van Teri Wilson

Author:

Ik heb weinig op met Beauty Pageants. Ik vond het nog wel leuk toen Sandra Bullock als undercover agente Gracie Hart meedeed aan de Miss USA verki

Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

Categoriën

Nog meer recensies

Mijn boeken

Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

23,645 / 80,000
×
%d bloggers liken dit: