Bookopoly – Craving Pages

Bookopoly

You may also like...

10 reacties

 1. Wat een gaaf concept Joany! Ik ben heel benieuwd naar je vorderingen, ik hoop dat het heel goed voor je uitpakt! 😀

 2. Liana schreef:

  Wat een origineel concept. Ik ben benieuwd of het helpt.

 3. Rianne schreef:

  Oh wat een leuk idee! Steeds een klein beetje in een potje stoppen helpt zeker om te sparen en aan het einde kan je opeens super veel geld uitgeven aan boeken. Meteen ook weer een reden om nog meer boeken te lezen! 😉 Vraagje: Ben je niet bang om het meer als een verplichting te gaan zien?

  • Joany schreef:

   Juist niet, want er is geen druk om daadwerkelijk op elke straat een hotel te zetten (net zoals dat met echte monopoly meestal ook niet lukt). Meer een: ik zie wel hoe ver ik aan het einde van het jaar gekomen ben 😊 Al hoop ik natuurlijk wel een fijn bedragje te (be)sparen op deze manier.

 4. Marleen schreef:

  Wauw echt heel erg tof bedacht! Ik kijk uit naar je updates!

 5. Annemieke schreef:

  Oh wat grappig. Het lijkt mijzelf iets teveel gedoe als je ook al andere doelen hebt staan. Ik heb nu al moeite met al die van mij haha. Maar ik ben erg benieuwd hoe je er mee bezig gaat zijn. 🙂

 6. Sabrina schreef:

  Wat een super creatief idee! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken.

 7. An schreef:

  Echt een geweldig concept! Ik ga deze overnemen voor in mijn bullet journal!Zo leuk. Enkel nog verzinnen wanneer ik er dan aan ga beginnen.

 8. Evelyn schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee Joany! Ik doe dit jaar de Hebban Reading Challenge met boeken die al in mijn kast stonden. Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen, zo tof!

 9. zwartraafje schreef:

  Ik vind dit echt zo ontzettend origineel. Geen flauw idee of ik me zelf er ooit ook een keertje aan ga wagen. Maar wie weet moet ik binnenkort wel indien mijn tbr steeds blijft stijgen in plaats van zakken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: