Book meets bujo #2; The Glittering Court

You may also like...

3 reacties

  1. NerdyGeekyFanboy schreef:

    Ik vind dit echt een hele leuke rubriek Joany! Ik heb zelf even mijn BuJo stilgelegd, maar door zulke blogjes wil ik het zeker weer actief oppakken 🙂

  2. Craving Pages schreef:

    Dankjewel Joost dat hoor ik graag. Ik vind jouw bujo updates ook altijd erg tof 🙂

  3. Zo leuk dat je je laat inspireren door boeken bij je bujo! Doet mij beseffen dat ik die kant ook wel eens op kan proberen te gaan met mijn bullet journal, ik doe nu allerlei kleurtjes en layouts door elkaar en dat vind ik heel leuk, maar wat meer consistentie lijkt me ook wel een tof om te proberen. Oh, en dit is inderdaad echt een prachtige cover: ik heb 'm al in mijn kast staan en ben heel benieuwd naar het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: