Als we een bakkie zouden doen…

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Een poosje geleden zag ik Jamie van PERPETUAL PAGE TURNER een tof artikel delen waarin ze haar lezers een kijkje gunt in haar leven door te speculeren over hoe een gesprek over een kopje koffie ongeveer zou lopen. Ik vond het zo’n toffe, originele manier om een persoonlijke post te delen dat ik zelf ook besloot in te haken op deze feature. Dus pak er lekker een kop koffie, thee of waar je ook maar zin in hebt bij – vergeet de koekjes niet – en laten we eens even bijkletsen…

Als we een bakkie zouden doen craving pages

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen over de nieuwe planten die de woonkamer sieren. Ik ben de afgelopen tijd helemaal los gegaan in het tuincentrum met als resultaat een heerlijk, groene woonkamer. Ik heb héél erg lang geen planten gehad en dat is echt een gemis. De woonkamer is op slag zoveel gezelliger.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen over mijn kringloop en Marktplaats aanwinsten van de laatste tijd. Ik heb een paar hele leuke vintage spulletjes gescoord waaronder: twee bloempotjes in de vorm van varkentjes, een leuk vintage kleedje voor op tafel, een mooi geborduurd ‘schilderijtje’ voor aan de muur in de slaapkamer. Ik heb ook weer een heel gaaf kastje gevonden voor maar 5 euro(!). Ik heb trouwens ook een meegroeibedje voor Noud gevonden op Marktplaats voor – again – maar 5 euro. En het bedje is zo mooi! Het is massief hout, en grijs geschilderd. Het past perfect bij het interieur in zijn slaapkamertje.

Als we een bakkie zouden doen zou ik sowieso vertellen hoe fijn ik het vind dat het eindelijk weer lekker weer begint te worden. Ik ben geen liefhebster van pikhete zomerzon, maar het lentezonnetje zie ik graag. Noud en ik zijn al een paar keer naar de kinderboerderij geweest om naar de pasgeboren babygeitjes, kuikentjes en het kalfje te gaan kijken. Hij vind het prachtig. Ik ben blij dat we zo lekker dichtbij zo’n fijne kinderboerderij wonen.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat ik na een gesprek met mijn coach in een heel diep dal ben beland emotioneel. De laatste weken van april voel ik mij enorm k#t. Depressie is natuurlijk een strijd die je nooit écht wint. Het gevaar op terugval blijft en dat ervaar ik aan de lijve de laatste helft van april. Ook mijn verjaardag maakt heel veel ondergeschoven pijn in mij los. Nu gaat het gelukkig wel weer wat beter.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen over een topdag die ik samen met Noud heb gehad. We zijn namelijk samen naar het Spoorwegmuseum geweest. Noud is namelijk compleet geobsedeerd met treinen. Dus besloot ik om via Spoordeelwinkel.nl een dagje uit te boeken naar dit treinenwalhalla. Noud rende bij binnenkomst onmiddellijk naar zo’n elektronische Thomas de Trein (zo’n ding die je ook wel eens buiten winkels ziet waar je een euro in moet gooien om het twee tellen te laten wiebelen). Hij heeft bijna de hele dag in zo’n ding gezeten. Het was echt zo fijn zo’n moeder zoon dagje.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je vertellen dat ik ben begonnen met het schrijven van een nieuw verhaal. Ik werkte al aan een urban fantasy verhaal, maar dat heb ik even opzij gelegd omdat er een ander verhaal uit moest. Het is een heel persoonlijk verhaal omdat het is geïnspireerd door een erg heftige gebeurtenis in mijn leven maar dan vertelt vanuit een YA perspectief. Ik ben er tot op heden erg trots op dus ik hoop snel meer te kunnen vertellen over dit project.

Als we een bakkie zouden doen zou ik je waarschuwen dat Noud je binnenkort met gemakt plat legt. Hij is namelijk begonnen met tuimeljudo. Op moederdag had hij zijn eerste proefles en het was zo. ontzettend. leuk! Samen met een clubje leeftijdsgenootjes heeft hij zich heerlijk uitgeleefd op de judomatten. Hij volgde de instructies van de leider erg goed op en had al direct een klik met een paar andere kindjes in de groep. Dus voortaan mag ik elke zondag lekker vroeg op om Noud naar de judo te brengen.

Als we een bakkie zouden doen zou ik natuurlijk ook vertellen dat Noud voor moederdag een hele mooie kralenketting voor mij heeft gemaakt op de crèche. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb de ketting de hele dag aangehouden (dus ook bij judo) en voelde me net een koningin. Zo trots ben ik op mijn mooie mannetje. Aangezien Noud nog niet echt in staat is om ook een cadeautje te kopen heb ik afgelopen week mezelf eens lekker verwend met een paar boekjes en een verwenpakketje van Rituals. Normaal gesproken ben ik niet het type om verzorgingsproducten te kopen bij zo’n dure zaak, maar voor moederdag vond ik wel dat ik mezelf even mocht verwennen. Dus heb ik een foaming shower gel, een body cream, een body mist en een lekkere thee voor mezelf gekocht.

En hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.