Als we een bakkie zouden doen #3

You may also like...

2 reacties

  1. Annabel schreef:

    Ik zou vertellen dat ik een nieuwe verslaving heb in boeken namelijk Reverse Harem boeken. Ik zou vertellen dat ik zo trots ben op Sanne omdat ze met sprongen vooruit gaat met kruipen! En ik zou vertellen dat ik een beetje op zie tegen het volgende schooljaar want mijn oudste gaat gewoon al naar groep 3!

  2. zwartraafje schreef:

    Ik zou je in de eerste plek vooral een dikke knuffel geven en je vertellen welke nieuwe aanwinsten ik allemaal aan mijn collectie mocht toevoegen. Vervolgens zou ik waarschijnlijk zeggen dat ik die heus ooit allemaal gelezen krijg maar dat ik die ooit niet echt nader kan definiëren. Misschien zou ik ook nog een beetje afgeven op de hitte vermits die er voor zorgt dat ik al enkele weken amper iets gedaan krijg. Oh en ik zou je ook het filmpje laten zien waarin mijn metekindje haar eerste stapjes zet. Op 10,5 maand. Nu kruipt ze dus niet alleen naar mijn boekenkasten toe ze kan er ook heen waggelen. Ik vind het heerlijk dat ze van boeken houdt maar iets minder dat ze de mijne uit de kast wil laden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: