Als we een bakkie zouden doen… #1

You may also like...

3 reacties

  1. Marieke schreef:

    Ik zou je vertellen dat ik echt ontzettend benieuwd ben naar je boek! 🙂

  2. zwartraafje schreef:

    Dit is inderdaad een heel leuk concept en wie weet komt het er wel een keertje van om samen iets te drinken én bij te praten. Ik weet niet waardoor het al een tijdje niet zo goed met je gaat maar ben wel heel blij dat het de goede richting uitgaat. Momenteel zou ik tijdens een kopje thee vooral praten over de citytrip naar Londen en dat ik me daar waarschijnlijk een beetje ga laten gaan. Zowel in de boekenwinkels als qua aantal foto’s. Of over dat ik heel graag gewicht wil verliezen maar dan wel graag zonder lekkernijen te moeten opgeven (wat dus waarschijnlijk niet snel zal gebeuren). Ons kennende gaan we op dit moment al zijn overgeschakeld op boekenpraat. Welke boeken we zeker moeten/willen lezen, boekergernissen, boeken waar we naar uitkijken, wat we van verfilmingen vinden, …

  1. 14 juni 2018

    […] Hulpbronnen Plattegrond Mijn mening over blogtours anno 2018 Negen kleine dingetjes over Amerika Als we een bakkie zouden doen … #1 fieke en de Aquafaba Magic Mijn dag in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: