Aftellen tot Dewey’s 24 hour readathon

20 september 2017 1 Comment

Aftellen tot Dewey’s 24 hour readathon

20 september 2017 1 Comment

Volgens mij is het geen onbekend feit dat mijn favoriete online event toch wel Dewey’s 24 Hour Readathon is. Al ruim zes jaar doe ik twee keer mijn uiterste best om binnen 24 uur zo veel mogelijk te lezen. Dit jaar viert deze leesmarathon alweer zijn 10e verjaardag en de organisatie besloot dat te vieren door met zijn allen de dagen af te tellen tot 21 oktober (readathon-dag) met een topic-challenge voor welk social media kanaal je voorkeur ook maar heeft.

Natuurlijk kan ik zo’n leuke challenge niet zomaar aan mijn neus voorbij gaan. Daarom kun je de komende dagen elke dag een blogpost vinden die past bij de uitdaging van de dag. Ik zal natuurlijk mijn uiterste best doen om zo creatief mogelijk met elk topic aan de slag te gaan.

Om het voor jullie gemakkelijker te maken om deze posts te herkennen zal ik elke readathon-gerelateerde post beginnen met de #30Daysofreadathon. Ook zal ik deze post elke dag updaten met de links naar de artikelen binnen dit thema.

Hopelijk worden jullie door deze maand vol readathon posts net zo enthousiast om mee te doen als ik weer ben.

Doe jij wel eens mee aan een leesmarathon? Zo ja, welke dan?

1 Comment

 • zwartraafje 24 september 2017 at 07:16

  Ik deed vroeger heel graag mee met de leesmarathon die jij organiseerde. Dit jaar heb ik enkel aan die van Oh My Bookathon meegedaan. Misschien moet ik er wat vaker aan meedoen want op zo'n moment slaag ik er beter in om vrijwel alle andere zaken te negeren en me volledig op het lezen te focussen.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  stukjes van mezelf van renee watson cover craving pages

  Stukjes van Mezelf van Renée Watson

  Soms lees je een boek waarvan je zo onder de indruk bent dat het je grote moeite kost om nu precies te verwoorden wat je er zo tof aan vond. Dat probl

  de bekentenissen van frannie langton van sara collins craving pages

  De Bekentenissen van Frannie Langton van Sara Collins

  Een poosje geleden ontving ik een persbericht voor het boek De Bekentenissen van Frannie Langton van Sara Collins. Hoewel in normaal gesproken voora

  de mitford moorden van Jessica Fellowes cover craving pages

  De Mitford Moorden van Jessica Fellowes

  Een poosje geleden kwam ik op Youtube het boek The Mitford Murders tegen en ik was onmiddellijk geïnteresseerd. Een murder mysterie die zich afsp

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  ×
  %d bloggers liken dit: