Aanwinsten van maart ‘18

You may also like...

4 reacties

  1. Annemieke schreef:

    Ik heb vaak een fysiek boek gekocht na het lezen van een ebook (of een bieb boek) I do not judge. Het boek The Magicians is qua feeling wel wat anders dan de show. 😉

  2. Deze boeken heb ik nog niet gelezen, zalig passen

  3. Vivian schreef:

    Mad Miss Mimic klinkt tof! Love, Hate and Other Filters heb ik laatst ook gekocht en Letters to the Lost heb ik in het Nederlands in de kast staan (pas wel op: het is volgens mij niet lief en zoet zoals Letters to Juliet). Everless wil ik ook nog lezen!

  4. zwartraafje schreef:

    Zonder iets te verklappen van het plot … Bloed en Beenderen kreeg 5 sterren van me en die deel ik niet zo snel uit. De Nieuweling zou ik ook nog willen lezen voor YALfest BE. Everless eigenlijk ook maar ik ga me in Londen waarschijnlijk al wat laten gaan in de boekwinkels dus ik probeer me nu nog een beetje in te houden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: