Aanwinsten van april ‘18 – Craving Pages

Aanwinsten van april ‘18

You may also like...

2 reacties

  1. Annemieke schreef:

    Jaa Leah. Hij is echt zo leuk.

  2. zwartraafje schreef:

    Wil je geloven dat ik al niet meer weet wat mijn leukste april-aanwinst was? * Zoekt het even op … * Oh, ik denk dat ik de feesteditie van Sjakie en de chocoladefabriek het leukste vind. Die mocht ik recenseren en daar ben ik echt blij mee. Niet alleen was het superfijn om het boek nog eens te herlezen het ziet er ook nog eens prachtig uit. Dat van het meer kopen als aan lezen toekomen is trouwens ontzettend herkenbaar. Ik heb deze maand nog maar amper kunnen lezen. Veel strips (maar die zijn van de bibliotheek) en slechts twee echte leesboeken. In Londen kwam het er logischerwijze niet van en sinds ik terug ben ben ik zo uitgeput dat ik me niet kan focussen op het lezen. Heel jammer want De Edele van Taran Matharu is wel heel leuk dus ik wil er in verder lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: