5x Boeken die laag scoren op Goodreads die ik vet vind – Craving Pages

5x Boeken die laag scoren op Goodreads die ik vet vind

You may also like...

7 reacties

 1. Quirine schreef:

  Heb er nog geen éen hiervan gelezen dus ik heb geen idee of ik het met je eens zou zijn! Ik heb juist vaak dat ik een boek helemaal niks vond en dat het dan toch een hele hoge score op goodreads heeft, haha. Ach, smaken verschillen!

 2. Ik vind The Graces ook ontzettend tof! Ik kijk daarom ook enorm uit naar het vervolg 🙂

 3. Teresa schreef:

  Ik vond de graces ook geweldig! Baal dan ook enorm dat het vervolg is uitgesteld 😭

 4. Annemieke schreef:

  Ik was niet zo’n fan van The Graces en ik had er wel wat meer problemen mee dan alleen de traagheid in het begin. 🙂

 5. Evelyn schreef:

  Dat had ik je nog willen vragen: hoe ontdek jij deze boeken toch???

 6. Vivian schreef:

  Ik ben nog steeds heel benieuwd naar De Graces en Wink Poppy Midnight!

 7. zwartraafje schreef:

  Dat is een interessante invalshoek. Ik kan zo niet meteen je vraag beantwoorden want mijn geheugen is sowieso een ramp en hoe later op de avond hoe erger het wordt. Misschien maak ik er nadien wel eens een keertje werk van en beantwoord ik je vraag in een blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: