#30Daysofreadathon; Mijn lievelings leesmarathonsnack maak je zo… – Craving Pages

#30Daysofreadathon; Mijn lievelings leesmarathonsnack maak je zo…

You may also like...

1 reactie

  1. zwartraafje schreef:

    Ik heb nog maar één keer pretzels gemaakt en dat was toen manlief op het werk van de een of andere firma een bakmix had gekregen. Het kan natuurlijk aan die mix hebben gelezen maar ik was er niet zo gek van. Zelf neig ik ook eerder naar zoetigheden zoals cuberdons, mergpijpjes, macarons, … maar mijn favoriete snack zijn dan wel de voorgaande in een versie waar je niet van bij komt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: