#30Daysofreadathon; Favoriete boeken op mijn TBR

You may also like...

1 reactie

  1. zwartraafje schreef:

    Bah, heel mijn reactie van daarnet is verdwenen bij het inzenden. Eens zien of ik het nog uit het hoofd weet …

    Ik ben blij dat ik niet de enige ben die het lezen van sommige boeken uitstelt uit schrik dat ze zullen teleurstellen (het vijfde boek uit de Reiziger-serie van Diana Gabaldon bijvoorbeeld). Momenteel liggen er hier nog een 130-tal ongelezen boeken en ik weet echt niet welke mijn favoriet is. De meeste van hen wil ik immers liefst zo snel mogelijk lezen. Of herlezen zoals de geïllustreerde edities van Harry Potter die ik onlangs kocht. Wintersong voegde ik nog niet zo lang geleden ook aan dat lijstje toe en ook hier ben ik erg benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: