2018 Wishlist van een fangirl – Craving Pages

2018 Wishlist van een fangirl

You may also like...

7 reacties

 1. Kelly schreef:

  Een boek per week lezen. Wat lijkt het me heerlijk als ik daar de tijd voor had!

 2. Annabel schreef:

  Ik hoop dit jaar 65 boeken te lezen moet te halen zijn….verder vooral weer genieten want dat heb ik in 2017 veel te weinig gedaan!

 3. Craving Pages schreef:

  Heel herkenbaar. Ik hoop ook wat meer te genieten in 2018.

 4. Craving Pages schreef:

  Ik moet er sinds de geboorte van mijn zoontje heel creatief tijd voor maken hahaha. Maar gelukkig zijn er ook luisterboeken die het wel wat gemakkelijker maken 😊

 5. Kwante schreef:

  Ik hoop dat de Valentijns actie ook weer super leuk word! Hoewel dit natuurlijk een mini variant is en dus enkel een boek en valentijnskaart verplicht zijn in mooi thema papier zie ik her en der toch wat mensen die karma in hun pakje doen 🙂

  Bedankt voor je complimenten!

 6. Mijn grootste wens voor 2018 is toch wel om dit jaar weer YALC te bezoeken als Peeta, maar dan nu samen met mijn eigen Katniss! De vakantie is in ieder geval geboekt voor ons twee, dus ik ben heel benieuwd of er nog reacties zijn als we over de conventie rondlopen 🙂 Ik wens je een heel mooi jaar toe Joany!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: