2018 Wishlist van een fangirl

1 januari 2018 7 Comments

2018 Wishlist van een fangirl

1 januari 2018 7 Comments

Je zou het inmiddels wel een traditie kunnen noemen onder bloggers. Of je nu blogt over boeken, beauty of DIY’en… nieuwjaarsdag staat vaak in het teken van voornemens, wishlists en terugblikken. Zelfs heb ik ook een artikel klaar staan met een overzicht van de in 2018 verwachte boeken waar ik heel erg naar uit kijk, maar natuurlijk is er nog veel meer om naar uit te kijken of op te hopen. Waarom zouden verlanglijstjes altijd moeten bestaan uit materiele dingen? Daarom heb ik een *ahum* bescheiden lijstje gemaakt van materiele en immateriele dingen die van 2018 voor mij een fantastisch jaar zouden kunnen maken.

 • Minstens een boek per week lezen (52 in totaal)
 • Dat de boekverfilmingen waar ik het meest naar uit kijk op kunnen tegen mijn hoge verwachtingen (Ready player one, Love Simon, The darkest minds, e.a.)
 • Ik hoop dat ik nog veeel meer workshops mag verzorgen in 2018 want ik heb de smaak te pakken gekregen.
 • Dat ik gemiste afleveringen van Supernatural kan inhalen zonder dat ik vooraf spoilers tegenkom.
 • Dat mijn pre-orders van ‘Daughter of the siren queen’ en ‘My plain Jane’ geen onvoorziene vertraging oplopen want ik heb ze nodig!
 • Ik wil ook heel graag dat ik gezegend word door de oppasgoden zodat ik wat vaker naar de bios kan. Ik wil heel graag The greatest showman, The nutcracker en A wrinkle in time zien.
 • Hopelijk worden er komend jaar niet nog meer acteurs die ik vroeger bewonderde van hun voetstuk gestoten.
 • Dat het boek van een van mijn favoriete booktubers net zo tof is als de persoon die het schreef.
 • Dat het nieuwe seizoen van Jessica Jones net zo tof is als de trailer doet vermoeden.
 • Ik zou ook heeel graag komend jaar meer poezie willen lezen. Ik last onlangs het boek Depression and other magic tricks van Sabrina Benaim en ik was zo geraakt door haar woorden. Misschien ken je haar van haar voordracht van Explaining my depression to my mother, die is namelijk behoorlijk opgeblazen op het wereld wijde web en verdiend!
 • Dat de Secret Valentine actie van Kwante net zo’n succes wordt als haar Secret Santa actie. Echt, complimenten voor de organisatie Kwante.
 • Dat mijn lezers net zo hard moeten lachen om mijn gekke verhaal als ik wanneer het wordt gepubliceerd in het najaar.
 • Dat een Nederlandse uitgeverij ein-de-lijk eens de boeken van V.E. Schwab vertaald naar het Nederlands.
 • De Golden Girls Funko Pops; ik wil ze.
 • Ten slotte wil ik heel graag mijn woonkamer een make-over geven zodat iedereen meteen ziet dat er een boekengirl/fangirl woont.
Oh, en ik hoop natuurlijk ook dat ik slaag voor mijn challenges. Qua aantal streef ik naar de 52 boeken (op zijn minst), maar ik heb ook een extra uitdaging bedacht die me moet helpen wat vaker een boek te lezen dat ik normaal gesproken niet zou lezen.
Ik ben van plan om een leestips-ketting te maken. Op 1 januari ga ik beginnen met het lezen van een boek dat me door Goodreads wordt aangeraden op basis van mijn gelezen boeken. Een boek waar ik nog nooit van heb gehoord. Als ik het boek goed vind kies ik mijn volgende boek uit de boeken die woorden aangeraden ‘because you enjoyed…’ enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts. Als ik er geen drol aanvind dan ga ik terug naar mijn complete lijst aanbevelingen en kies ik het volgende boek waar ik nog niets over weet. Ik hoop dat ik op die manier heel veel nieuwe titels ontdek die ik misschien anders nooit zelf uit zou hebben gekozen.
Wat zijn jullie fangirl of fanboy wensen voor 2018?

7 Comments

 • Kelly 1 januari 2018 at 22:38

  Een boek per week lezen. Wat lijkt het me heerlijk als ik daar de tijd voor had!

 • Annabel 2 januari 2018 at 08:24

  Ik hoop dit jaar 65 boeken te lezen moet te halen zijn….verder vooral weer genieten want dat heb ik in 2017 veel te weinig gedaan!

 • Craving Pages 2 januari 2018 at 09:16

  Heel herkenbaar. Ik hoop ook wat meer te genieten in 2018.

 • Craving Pages 2 januari 2018 at 09:22

  Ik moet er sinds de geboorte van mijn zoontje heel creatief tijd voor maken hahaha. Maar gelukkig zijn er ook luisterboeken die het wel wat gemakkelijker maken 😊

 • Kwante 16 januari 2018 at 10:06

  Ik hoop dat de Valentijns actie ook weer super leuk word! Hoewel dit natuurlijk een mini variant is en dus enkel een boek en valentijnskaart verplicht zijn in mooi thema papier zie ik her en der toch wat mensen die karma in hun pakje doen 🙂

  Bedankt voor je complimenten!

 • Joost (NerdyGeekyFanboy) 16 januari 2018 at 17:28

  Mijn grootste wens voor 2018 is toch wel om dit jaar weer YALC te bezoeken als Peeta, maar dan nu samen met mijn eigen Katniss! De vakantie is in ieder geval geboekt voor ons twee, dus ik ben heel benieuwd of er nog reacties zijn als we over de conventie rondlopen 🙂 Ik wens je een heel mooi jaar toe Joany!

  • Joany 19 januari 2018 at 09:57

   Jij ook het allerbeste gewenst voor 2018 Joost!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Wat ik nu lees...

  Recente reviews

  Tuck everlasting van natalie babbitt cover craving pages

  Tuck Everlasting van Natalie Babbitt

  Hoewel ik meestal eerst een boek lees voordat ik naar de verfilming kijk wist ik op het moment dat de filmversie van Tuck Everlasting uitkwam niet ee

  good omens van neil gaiman en terry pratchett cover craving pages

  Good Omens van Neil Gaiman en Terry Pratchett

  Sinds Amazon Prime Video aankondigde dat zij van plan waren dit boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett te verfilmen staat het al hoog op mijn wil-i

  stepsister jennifer donnelly cover craving pages

  Stepsister van Jennifer Donnelly

  Ondanks het gemak van online shoppen gaat er wat mij betreft niets boven een bezoekje aan de échte boekhandel. Vooral wanneer de boekhandel in kwesti

  Categoriën

  Nog meer recensies

  Mijn boeken

  Wordcount tracker: Ontredderd versie 1.0

  Intussen werk ik hard aan mijn volgende boek. Volg hier mijn vooruitgang.

  23,645 / 80,000
  ×
  %d bloggers liken dit: